Acasă Actualitate Polițiștii locali au primit – dar au și fost la rândul lor...

Polițiștii locali au primit – dar au și fost la rândul lor – colindători

DISTRIBUIȚI

În apropierea sărbătorilor, cei mai talentați polițiștii locali din Timișoara, împreună cei mai talentați dintre studenții Universității de Științele Vieții (USV), au mers la colindat. Însă, la rândul lor, au și primit formațiile de colindători ale colaboratorilor, fie școli cu care au parteneriate, fie alte unități de ordine publică cu care colaborează.

„În această perioadă a Sfintelor Sărbători de iarnă, partenerii Direcției Generale a Poliției Locale Timișoara au dorit să își exprime bucuria și să marcheze buna colaborare cu instituția noastră, unde au fost primiți cu drag la colindat de polițiștii locali. Printre cei care ne-au bucurat cu cântecele lor au fost corul de copii de la Liceul Jean Louis Calderon, reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș, ai Inspectoratului Județean de Poliție Timiș,  ai Garnizoanei Timișoara, ai Poliției de Frontieră și ai Penitenciarului Timișoara”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Până acum, la rândul lor, membrii grupului vocal din cadrul Direcției Generale a Poliției Locale Timișoara, alături de tinerii din cadrul Akademika Banat, Departamentul Cultural al Universității de Științele Vieții ”Regele Mihai I” Timișoara, au interpretat și ei colinde de suflet, atât pentru colegii lor, cât și pentru instituțiile cu care colaborează. Aici ar fi incluse IPJ Timiș, IJJ Timiș, Prefectura și Consiliul Județean, Mitropolia Banatului, ISU Banat, Curtea de Conturi, STS, Poliția de Frontieră, ITM, Timiș, Primăria Timișoara, Spitalul Militar și Garnizoana Timișoara, Penitenciar, Direcția Fiscală, Serviciul Român de Informații și DGASPC Timiș.

„Cu această ocazie, întregul colectiv al Direcției Generale a Poliției Locale Timișoara urează tuturor colaboratorilor săi, dar și tuturor timișorenilor «Sărbători binecuvântate, cu sănătate, împliniri și un sincer La mulți ani!»”, transmit reprezentanții instituției.

Vă amintim că aceiași polițiști locali și aceiași studenți ai USV au organizat duminică, 18 decembrie, și un concert caritabil. Banii strânși cu acea ocazie au fost donați lui Cătălin Dumitru Sanda, studentul de la Facultatea de Medicină Veterinară diagnosticat cu tumoră de glandă pineală și care are urgent nevoie de o intervenție chirurgicală.

Cei care doresc să-l ajute pe tânărul student încă o pot face în continuare în conturile deschise la Banca Raiffeisen în lei (RO50RZBR0000060005934244) și în euro (RO56RZBR0000060024038895) sau la Banca Cooperatistă Jiul – Târgu Jiu (RO37CRCOX200100000587993) pe numele Sanda Angelica Ramona.

Comentarii

comentarii