Acasă Actualitate Polițiștii locali continuă ”audiențele” prin cartierele Timișoarei

Polițiștii locali continuă ”audiențele” prin cartierele Timișoarei

DISTRIBUIȚI

În ziua de 18 aprilie, polițiștii locali au relaționat cu locuitorii din cartierele Iosefin, Dambovița și Elisabetin. Seria acțiunilor de acest fel a început săptămâna trecută în cartierele Ronaț și Mehala. Astfel, autoriățile constată la fața locului problemele cu timișorenii se confruntă și iau măsurile impuse de situație.

Cei 215 cetățeni cu care au comunicat polițiștii, au sesizat diverse probleme. Printre acestea se numără existența unor rampe de deșeuri pe bdul 16 Decembrie, autovehicule abandonate în parcarea Pieței Iosefin, parcarea neregulamentară pe str. C. Brâncoveanu, câini fără stăpân pe str. Transilvania, gropi în carosabil etc.

Au fost identificate și trei locații în care se aflau autovehicule ce păreau a fi abandonate, 7 locații identificate ca terenuri virane neîmprejmuite și cu imobile degradate, precum și 19 locații în care se aflau abandonate deșeuri. Toate aceste situații au fost direcționate către instituțiile competente. Poliția locală spune că seria de acțiuni de acest fel va continua și în celelalte cartiere.

Comentarii

comentarii