Acasă Eveniment Polițiștii locali din Timișoara au dat încă trei amenzi pentru muzica dată...

Polițiștii locali din Timișoara au dat încă trei amenzi pentru muzica dată prea tare noaptea. Peste 130 de la începutul anului

DISTRIBUIȚI

În ultimul sfârșit de săptămână, 8 – 10 iulie, polițiștii locali din Timișoara au mai amendat trei persoane care au dat muzica prea tare în cursul nopții. Vorbim despre reprezentantul unui local de pe Gh. Lazăr care a organizat o petrecere privată, despre un bărbat care a dat muzica prea tare într-un restaurant și un altul care a făcut același lucru în locuința sa de pe strada Mătăsarilor. În total, de la începutul anului au fost constatate 133 de astfel de situații.

„Reprezentantul societății Adran Fast Food de pe strada Gheorghe Lazăr a organizat o petrecere cu caracter privat, la care a pus muzica tare, sâmbătă noaptea, în jurul orei 02.30, motiv pentru care a fost sancționat de polițiștii locali cu 2000 de lei conform Legii 61/1991. Tot cu amendă s-a ales și un alt timișorean care a pus dat drumul la muzică în incinta restaurantului Coco de pe str. Eugeniu de Savoya, în jurul orei 02.55, iar un altul, care a dat prea tare muzica pe str. Mătăsarilor, într-un imobil de locuit, a fost de asemenea, sancționat conform Legii 61/1991 republicată”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Tot aceștia atrag atenția că în special pe timp de vară numărul de astfel de reclamații și sancțiuni crește, motiv pentru care în continuare se vor face verificări și se vor lua măsurile legale. De la începutul anului, polițiștii locali au aplicat 133 sancțiuni în valoare de 89.500 lei pentru tulburarea liniștii, în special pe timp de noapte, prin muzică la intensitate ridicată.

Comentarii

comentarii