Acasă Actualitate Polițiștii locali din Timișoara au primit materiale de protecție de la Ben-Oni...

Polițiștii locali din Timișoara au primit materiale de protecție de la Ben-Oni Ardelean, Simion Moșiu, Parohia Ortodoxă Dacia și CDM Group

DISTRIBUIȚI

Poliția Locală Timișoara a primit donații de materiale de protecție de la doi politicieni liberali, preoții dintr-o parohie din Timișoara și de la o companie de servicii ecologice.

Deputatul Ben-Oni Ardelean și consilierul local Simion Moșiu, ambii din PNL, au donat măști, Parohia Ortodoxă Română Timișoara – Zona Dacia a donat măști și mănuși, iar societatea CDM Group a oferit servicii de dezinfecție pentru întreaga instituție.

„În acest fel, pe lângă materialele puse la dispoziție de Poliția Locală, polițiștii locali sunt prezenți în stradă pentru a participa la acțiunile întreprinse cu echipament corespunzător pentru punerea în aplicare a misiunilor specifice stării de urgență. Poliția Locală Timișoara le mulțumește astfel celor menționați pentru că s-au gândit la polițiștii locali și la protecția acestora”, au transmis, pe 7 aprilie, reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Cu o zi în urmă, luni, 6 aprilie, deputatului Ben Oni Ardealean și primarul Nicolae Robu i-a mulțumit. Împreună cu Mircică Neiconi, Ardelean a donat măști instituțiilor din subordinea Primăriei Timișoara, printre care se regăsește și Poliția Locală.

„Mulțumiri d-lui deputat PNL de Timiș, Ben Oni Ardelean, și prietenului său, Mircică Neiconi, pentru sutele de măști donate instituțiilor implicate în lupta cu coronavirus!”, a scris Robu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Comentarii

comentarii