Acasă Actualitate Polițiștii locali patrulează cu jandarmii pe mijloacele de transport în comun din...

Polițiștii locali patrulează cu jandarmii pe mijloacele de transport în comun din Timișoara. 45 de sancțiuni într-o săptămână

DISTRIBUIȚI

jandarmi politisti locali

Polițiștii locali continuă patrulările comune pe mijloacele de transport cu jandarmii. Săptămâna trecută, polițiștii locali au patrulat atât cu jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Glad Voievod”, cât și cu jandarmi de la Inspectoratul Județean de Jandarmi și cu polițiști de la Secția 4.

Principalul scop al acestor patrulări mixte este în primul rând prevenirea furturilor din buzunare și poșete, precum și a altor fapte contravenționale de natură să creeze disconfort cetățenilor în stațiile RATT, dar și pe tramvaie, autobuze sau autobuze. În urma acestor acțiuni comune, pe parcursul săptămânii trecute, polițiștii locali au aplicat un număr de 45 sancțiuni contravenționale pentru fapte precum consumul de alcool, apelarea la mila publică, aruncarea de resturi alimentare și nealimentare, fiind constatată și o infracțiune de deținere de substanțe interzise de către o persoană cunoscută ca făcând parte din categoria hoților de buzunare. Ca urmare a preocupării permanente a Poliției Locale de asigura un climat de liniște și siguranță în mijloacele de transport în comun din municipiu, s-a stabilit ca aceste echipaje mixte să fie prezente în continuare, în funcție de efectivul fiecărei instituții participante la acțiunile de colaborare, tocmai pentru a descuraja prezența hoților de buzunare care au creat de-a lungul timpul un real disconfort timișorenilor.

Comentarii

comentarii