Acasă Actualitate Polițiștii locali pe segway – în acțiune: Peste 80 de amenzi și...

Polițiștii locali pe segway – în acțiune: Peste 80 de amenzi și colante adezive pentru șoferii care au parcat pe pistele de biciclete din Timișoara

748
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali au intensificat verificările în cazul pistelor special amenajate pentru bicicliști, unde s-a constatat că există situații în care conducătorii auto staționează cu autovehiculele pe acestea.

Pe lângă constatările efectuate de toți polițiștii locali aflați în teren, au fost introduse în urmă cu aproximativ o săptămână, și patrulele de polițiști locali pe segway-uri, care sunt prezente cu precădere pe pistele pentru bicicliști pentru a-i depista pe conducătorii auto care nu respectă legislația.

În ultima săptămână, aceștia au aplicat un număr de 83 de sancțiuni și colante autoadezive în cazul conducătorilor auto care au parcat pe pistele pentru biciclete.

Poliția Locală atrage din nou atenția conducătorilor auto să respecte legislația referitoare la oprire și staționare, și să țină cont de indicatoarele și marcajele rutiere pentru a evita sancțiunile și chiar ridicarea autovehiculelor, sancțiunile pentru aceste situații fiind între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă.

 

Comentarii

comentarii