Acasă Actualitate Polițiștii locali și angajații STPT au strâns peste 90 de saci cu...

Polițiștii locali și angajații STPT au strâns peste 90 de saci cu gunoaie de pe malurile Begăi

410
DISTRIBUIȚI

„Efective mărite de polițiști locali din cadrul Biroului Patrulare Navală și Ordine Publică și Intervenție Rapidă, în colaborare cu reprezentanți ai Societății de Transport Public Timișoara, au demarat, în cursul acestei dimineți, o amplă acțiune de ecologizare pe malurile Canalului Bega”, a anunțat joi, 5 martie, Poliția Locală Timișoara.

La fel ca în anii precedenți, au participat polițiștii locali aflați în timpul liber, pe bază de voluntariat. În primele ore ale acestei acțiuni, desfășurată de la Uzina de Apă până la podul din zona Piața Maria, au fost strânși peste 90 de saci cu deșeuri adunate de pe maluri, de sub poduri și din stațiile STPT.

„De-a lungul anilor trecuți, polițiștii locali aflați în timpul liber au organizat și participat pe bază de voluntariat la mai multe acțiuni de ecologizare, devenite deja tradiție, acțiuni organizate pe cartiere și pe malurile Begăi, cu intenția de a conferi orașului nostru un aspect demn de un oraș european, dar și de a fi luați drept exemplu și de reprezentanții altor instituții și organisme care să organizeze astfel de acțiuni”, mai precizează reprezentanții Poliției Locale.

Comentarii

comentarii