Acasă Eveniment Polițiștii timișoreni au dat amenzi de peste 8.500 de lei după controalele...

Polițiștii timișoreni au dat amenzi de peste 8.500 de lei după controalele din noaptea de duminică spre luni

544
DISTRIBUIȚI

În noaptea de duminică spre luni, 22 spre 23 august, între orele 19.00 și 03.00, polițiștii din Timișoara au organizat o acțiune care a avut drept scop păstrarea unui climat optim de ordine și siguranță publică, dar și de prevenire a răspândirii noului coronavirus. Acțiunea a vizat atât societățile comerciale și persoanele fizice, cât și autoturismele. În total, 23 de amenzi, în valoare totală de 8.610 lei,  au dat oamenii legii.

Din totalul sancțiunilor contravenționale, șase au fost date pentru încălcări ale Legii 61/1991, care stabilește „normele de conviețuire socială, a ordinii și siguranței publice”. Valoare acestora a fost de 3.500 de lei. Alte 13 au fost date pentru încălcarea OUG 195/2000, codul rutier, și au fost în valoare totală de 2.610 lei. Polițiștii au mai retras și două certificate de înmatriculare.

„Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților, pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu noul Coronavirus. Precizăm faptul că astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Comentarii

comentarii