Acasă Eveniment Polițistul local Florin Gîd și interlopii Adrian Purcariu și Rareș Chebelu, reținuți...

Polițistul local Florin Gîd și interlopii Adrian Purcariu și Rareș Chebelu, reținuți în DIICOT/SCCO Arad, pentru trafic de migranți

2168
DISTRIBUIȚI

În urma perchezițiilor efectuate marți de către ofițeri ai Serviciului de Combatere a Crimei Organizate, au fost audiate un număr de 12 persoane. Printre persoanele audiate de către procurorii DIICOT,  se află și  Florin Petrișor Gîd, agent încadrat la Poliția Locală Arad, Servicul Circulație pe Drumurile Publice.

Agentul se căsătorise (cu acte) de curând, așa cum am aflat la o simplă căutare pe net, în luna mai a acestui an și este și nașul de căsătorie al directorului adjunct de la Poliția Locală, Tudose Laurențiu.

Conform procurorilor DIICOT, acesta ar fi implicat într-un grup infracțional organizat specializat în traficul de migranți la nivel sud-est european.

Amintim că „în cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada iulie 2017-februarie 2018, un număr de 3 suspecţi au constituit un grup infracțional organizat, la care ulterior au aderat şi alţi suspecţi, iar în intervalul noiembrie 2017-februarie 2018, la date diferite și în baza aceleiași rezoluții infracționale, au traficat în patru rânduri un număr de 61 de migranți -minori și adulți- spre țări din spațiul Schengen”.

Procurorii DIICOT au dispus măsura reținerii pentru Florin Gîd, Adrian Purcariu și Rareș Chebeleu, urmând ca mâine să fie prezentați în fața instanței judecătorești, scrie specialarad.ro.

Comentarii

comentarii