Acasă Actualitate Pompierii au intervenit de urgență la poarta de intrare în Timișoara de...

Pompierii au intervenit de urgență la poarta de intrare în Timișoara de pe Calea Aradului

640
DISTRIBUIȚI

Pompierii din cadrul ISU Timiș au fost solicitați să intervină, luni după amiaza, la poarta de intrare în Timișoara, de pe Calea Aradului. Pompierii au fost anunțați că mai multe elemente de tablă de pe construcție stau să cadă peste șosea. S-a intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare, o autoscară mecanică de 70 de metri și cinci subofițeri.

În urmă cu patru luni, panourile de fibrociment din partea superioară a porţii de intrare în praş de pe Calea Aradului au fost demolate, la cererea Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş.

În 17 septembrie 2017, la Timişoara a avut loc o furtună puternică în timpul căreia poarta de intrare în oraş, recent reabilitată, s-a prăbuşit pe maşina unui tânăr de 24 de ani, care a murit pe loc. Atât această poartă, de pe Calea Lugojului, cât şi cea de pe Calea Aradului, care au fost reabilitate identic, au fost modernizate în 2015 cu 50.000 de euro fiecare. Lucrările au fost plătite din bugetul local firmei  Stareto SRL care a avut, de-a lungul timpului, mai multe contracte cu municipalitatea.

Comentarii

comentarii