Acasă Eveniment Pompierii au salvat un câine care intrase în gura de vizitare de...

Pompierii au salvat un câine care intrase în gura de vizitare de sub o chiuvetă

DISTRIBUIȚI

Pompierii din judeţul Hunedoara au intervenit, la Vulcan, după ce un bărbat a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa că i-a dispărut căţelul. Salvatorii l-au găsit în gura de vizitare de sub chiuveta din baia familiei, însă au fost nevoiţi să spargă zidul pentru a-l salva.

ISU Hunedoara a anunţat, luni, că misiunea de salvare a câinelui s-a desfăşurat duminică, după ce un bărbat a sunat la 112 şi i-a anunţat dispariţia.

 ”Colegii noştri din cadrul Detaşamentului Petroşani s-au deplasat de urgenţă către apartamentul situat la etajul 4, într-un bloc din Vulcan, de unde patrupedul se făcuse nevăzut. L-au căutat pe Johnny peste tot, până au observat gura de vizitare de sub chiuveta din baie deschisă şi imediat au realizat că aceea trebuie să fi fost capcana în care căzuse căţelul”, a transmis ISU Hunedoara.

Câinele căzuse printre ţevi, până la etajul al doilea al blocului.  

”Aşa că, prin bunăvoinţa vecinului, care le-a permis accesul în locuinţa sa, pompierii au reuşit să identifice locul în care Johnny se blocase şi să înceapă operaţiunea de salvare, care a durat aproape două ore şi s-a încheiat cu succes. Johnny a ajuns în braţele stăpânului, teafăr, bucuros şi sperăm noi, mai puţin curios de acum înainte”, a menţionat ISU Hunedoara.

Comentarii

comentarii