Acasă Eveniment Pompierii au salvat un curier de la Glovo, rătăcit noaptea în Pădurea...

Pompierii au salvat un curier de la Glovo, rătăcit noaptea în Pădurea Verde. Tânărul livra un pachet în Dumbrăvița

DISTRIBUIȚI

Vineri, în jurul orei 21:45, a fost primit un apel pe numărul unic de urgență 112, de la un adolescent care anunța că s-a rătăcit cu bicicleta prin Pădurea Verde, nu are lanternă și nici baterie la telefon și nu știe în care direcție să o ia.

Fiind deja întuneric și rece afară, în cel mai scurt timp, spre locul indicat s-au deplasat o autospecială de primă intervenție, un echipaj SMURD, 7 pompieri și 2 echipaje de poliție, pentru a găsi adolescentul.

Ajunși la fața locului, echipajele au stabilit un perimetru de căutare, în baza coordonatelor GPS înregistrate în urma apelului și în mai puțin de 15 minute, au reușit să găsească persoana rătăcită.

Adolescentul era îmbrăcat doar într-o pereche de pantaloni scurți și o bluză. După ce a fost evaluat de către echipajul SMURD, s-a constatat că acesta nu prezintă leziuni sau alte semne care ar putea să-i afecteze starea fizică.

Băiatul le-a povestit echipajelor de intervenție că e curier la Glovo și trebuia să livreze un pachet în Dumbrăvița. Pentru a ajunge mai repede la destinație, a încercat să meargă pe o scurtătură prin Pădurea Verde, dar neavând lanternă la el și nici baterie la telefon, s-a rătăcit și nu a mai știut ce să facă și atunci a apelat la 112.

Comentarii

comentarii