Acasă Eveniment Pompierii militari din Timișoara au salvat viața unui bărbat care încerca să...

Pompierii militari din Timișoara au salvat viața unui bărbat care încerca să se sinucidă întins pe calea ferată

1168
DISTRIBUIȚI

Astăzi, pompierii militari, alături de câțiva cetățeni inimoși, au reușit salvarea unei vieți

În jurul orei 19:25, s-a primit un apel pe 112, prin care un cetățean disperat ne anunța că un bărbat stă întins pe calea ferată și că barierele sunt lăsate, iar trenul poate veni în orice moment. Un echipaj de pompieri cu o autospecială de primă intervenție și un echipaj SMURD, s-au îndreptat de urgență spre locul indicat.

Sosiți la locul intervenției, pompierii au observat cum mai multe persoane încercau să ridice bărbatul care stătea întins pe șine. Fără să stea pe gânduri, aceștia au sărit în ajutorul cetățenilor și astfel au reușit să îndepărteze bărbatul din zona de pericol. Nici nu au reușit bine să se îndepărteze de cale ferată când trenul a trecut zgomotos pe lângă ei.

”Astăzi, acel bărbat a primit o nouă șansă la viață de la niște oameni inimoși care nu au trecut indiferenți pe lângă el. Bărbatul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare. Noi sperăm că el va reuși să depășească problemele care l-au adus la acest gest disperat și că se va bucura încă mulți ani de viață”, transmite ISU Timiș.

Comentarii

comentarii