Acasă Actualitate Porcul: De la Fermă la Furculiță. Invitați la Timișoara ministrul agriculturii și...

Porcul: De la Fermă la Furculiță. Invitați la Timișoara ministrul agriculturii și specialiști din  Canada, Italia, Ungaria și Danemarca

DISTRIBUIȚI

Conferința internațională “Industrializarea Porcului: De la Fermă la Furculiță” organizată de Universitatea de Științele Vieții ”Regele Mihai I” din Timișoara, rector Cosmin Popescu, va avea loc în 24 mai de la ora 10.00, la USV, de pe calea Aradului nr. 119.
Invitați speciali va fi prof.univ.dr. Valeriu Tabără, președintele Academiei de Științe Agricole și Silvice, și ministrul agriculturii, Florin Barbu. Oaspeți vor veni și din Italia, Ungaria, Olanda și Canada.
Acesta este un eveniment esențial pentru profesioniștii din industria suină, oferind o platformă pentru schimbul de cunoștințe, explorarea inovațiilor și discutarea strategiilor de bunăstare, sustenabilitate și siguranță alimentară.

Manifestarea contribuie la dezvoltarea competențelor și la îmbunătățirea practicilor în întregul lanț de valoare, de la producția în fermă până la produsul final pe masa consumatorului.

 

Comentarii

comentarii