Acasă Actualitate Post-educația – conferință internațională, la Casa Artelor

Post-educația – conferință internațională, la Casa Artelor

DISTRIBUIȚI

Filosofii și teorii ale educației, abordări critice ale sistemului educațional, pedagogii contemporane, abordări critice ale educației formale, non-formale și informale, precum și perspective speculative asupra viitorului educației. Acestea sunt subiectele Conferinței Post-educația, un eveniment găzduit de sala StudioArt a Casei Artelor (str. Augustin Pacha nr.8), sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 10.00.

„Într-o lume marcată de schimbări rapide și profunde, educația se află în mijlocul unui proces semnificativ de transformare. Conceptul de post-educație, care își trage originile din prefixul „post-“, a luat naștere inspirat de concepte precum postdigital, post-internet, postumanism și post-adevăr, care au marcat ultimele două decenii. Post-educația sugerează că educația formală a suferit o transformare similară, pierzându-și în parte relevanța și inovația în societatea noastră post-tehnologică.”– spune Nita Stoica, președinta Asociației „Doar Mâine”,

Conferința „Post-educația” este organizată de Asociația „Doar Mâine” Arad, este parte a Programului Cultural Național  „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023”, finanțată de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte și cofinațată de Complexul Muzeal Arad.

Comentarii

comentarii