Acasă Politica PPUsl Timiș își lansează candidații pentru Primăria Timișoara și pentru CJT

PPUsl Timiș își lansează candidații pentru Primăria Timișoara și pentru CJT

1166
DISTRIBUIȚI

La Hotelul Continental din Timișoara, va avea loc lansarea candidaților PPU-SL (Partidul Puterii Umaniste- Social Liberal) Timiș în alegerile locale din iunie 2020.

”Astfel, în Sala „Continental” îi veți cunoaște pe colegii noștri intrați în cursa electorală pentru Primăria Timișoara și pentru Consiliul Județean Timiș.

De asemenea, vor fi prezenți și candidații umaniști desemnați pentru administrațiile locale din județ. 

Ca întotdeauna, în spiritul umanist, invităm alături de noi reprezentanți ai mediului de afaceri local, membrii ai organizațiilor neguvernamentale și ai asociațiilor societății civile.

Cu acest prilej, vă propunem o dezbatere publică pe teme importante și actuale pentru întreaga comunitate timișeană. Candidații noștri vor răspunde la întrebările dumneavoastră.

Va fi o dezbatere prin care dorim să aflăm mai multe despre comunitățile în care trăim. Umaniștii vă propun  oameni bine pregătiți în domeniile de activitate, dornici de implicare, hotărâți să vă prezinte o altă viziune privind administrația locală. Alături de noi vor fi Maria Grapini, europarlamentar, dar și avocatul Daniel Ionașcu, președintele executiv al PPUsl. Contăm pe interesul dumneavoastră și vă așteptăm sâmbătă, 7 martie ora 11, la Hotel Continental”, este mesajul PPUsl Timiș.

Comentarii

comentarii