Acasă Actualitate Prea rar și prea târziu au fost amendați șoferii care parchează pe...

Prea rar și prea târziu au fost amendați șoferii care parchează pe străzile pietonale ale Timișoarei

425
DISTRIBUIȚI

Știți acel sentiment când treceți pe unele dintre străzile pietonale ale Timișoarei și sunt pline de mașini, pe stânga și pe dreapta, de parcă ar fi o parcare? Locuitorii Timișoarei care tranzitează zona Unirii au acel sentiment în fiecare zi. Polițiștii locali rup din când în când amenzi. Prea rar, mult prea rar!

Polițiștii locali au amendat în ultimele patru zile șoferii care parchează în spațiile interzise din zona centrală. Au fost aplicate amenzi pe străzile E. Ungureanu, E. Grigorescu, G. Mușat, A. Pacha, Libertății, Gh. Lazăr, E. Savoya, V. Alecsandri, Mărășești. Un număr de 247 sancțiuni contravenționale au fost aplicate conducătorilor auto depistați oprind sau staționând în locațiile menționate. Sancțiunile pentru astfel de fapte sunt cuprinse între 290 și 725 lei și 2-3 puncte penalizare la permis.

În luna ianuarie a acestui an, pe străzile pietonale din centrul orașului au fost aplicate un număr de alte 891 sancțiuni contravenționale ca urmare a constatărilor efectuate de polițiștii locali. 

Comentarii

comentarii