Acasă Politica Preşedintele Consiliului Județean Arad promovează relaţiile economice cu Republica Moldova

Preşedintele Consiliului Județean Arad promovează relaţiile economice cu Republica Moldova

DISTRIBUIȚI

Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad şi preşedinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regională Vest, va participa la Forumul Economic Interregional Moldo-Român. Evenimentul se va desfăşura în perioada 28–29 martie 2012, în oraşul Bălţi din Republica Moldova.
Forumul este organizat de Agenţia de Dezvoltare Regională Nord din Republica Moldova în parteneriat cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest. Tematica întâlnirii include cooperarea economică dintre cele două regiuni, relaţii comerciale, precum şi cooperarea. „Ne-am propus să facilităm schimbul de experienţă în domeniul economic, să promovăm reciproc investiţiile între cele două regiuni. Cea mai mare provocare care stă în faţa noastră, a tuturor, este legată de realizarea unei informări realiste a mediului economic şi de afaceri, în vederea promovării schimbului economic dintre cele două regiuni”, a declarat Nicolae Ioţcu.
Forumul Economic Interregional Moldo – Român este primul rezultat obţinut ca urmare a semnării – în data de 29 noiembrie 2011 – a Memorandumului de Înţelegere pe tema dezvoltării regionale.

Comentarii

comentarii