Acasă Politica Președintele PNG Caraș-Severin a trecut la PNL

Președintele PNG Caraș-Severin a trecut la PNL

401
DISTRIBUIȚI

PNL Caraș-Severin a mai înregistrat joi un pas înainte spre consolidarea unei drepte anunțate de Sorin Frunzăverde, încă de la plecarea sa spre organizația liberală, idee asumată, desigur, și de liderii PNL. Președintele liberalilor cărășeni, Marcel Vela, a anunțat, într-o conferință de presă, trecerea la PNL a președintelui PNG Caraș-Severin, Aurel Marinescu, prezent și el, de altfel, la prima conferință de presă susținută de liberali în fostul sediul al PDL din Reșița. 

Marcel Vela, care consideră că în tabăra liberală vor veni și cei trei consilieri ai Noii Generații, a prezentat gestul lui Marinescu, actualmente director general al CET 2010, ca fiind unul ce consolidează dreapta și majorează forța USL în alegerile din 10 iunie și mai departe. 

”Obținând rezultate bune și foarte bune, adică urcând pe podium, a spus Marcel Vela, vom putea fi o voce autorizată la nivel național. Ieri, Biroul Permanent Local al PNL a votat calitatea de membru PNL a domnului Aurel Marinescu, care are suficientă notorietate încât să nu vi-l mai prezint eu, aici. Toată lumea cunoaște evoluția sa culturală, managerială, politică, administrativă și culturală. Știm că va fi un camarad de nădejde în proiectul nostru de a fi împreună pentru Caraș-Severin. Vreau să vă mai informez că tot ieri, în unanimitate deplină, au fost votate adeziunile depuse de colegii din PDL, primari, consilieri locali, județeni sau parlamentari. În același timp, și cu aceeași unanimitate, au fost votați vicepreședinți ai PNL Caraș-Severin, senatorul Iosif Secășan, deputații Valentin Rusu și Gheorghe Hogea, precum și vicepreședintele Ionesie Gheorghioni.”
Aurel Marinescu consideră că e un mare pas înainte trecerea sa la PNL. El a declarat că PNG făcea o politică de dreapta, așa că pentru el, personal, nu este o mare schimbare. 
”Am venit cu mult drag și am acum posibilitatea să mă exprim la un nivel politic superior”, a spus Marinescu, atrăgându-și din partea unui gazetar o glumă, cum că, în termeni fotbalistici, a trecut din Divizia B în Divizia A, aluzie la trecutul lui Marinescu de impresar al lui Dorinel Munteanu. 
Aurel Marinescu a dezvăluit chiar că a avut o discuție anterioară cu președintele PNG, George Becali, care i-a urat succes și i-a spus că a crescut și era momentul să se exprime la un alt nivel politic.
 

Comentarii

comentarii