Acasă Actualitate Prefectul Mihai Ritivoiu a controlat Clinica de Neuropsihiatrie din Timișoara: “Nu se...

Prefectul Mihai Ritivoiu a controlat Clinica de Neuropsihiatrie din Timișoara: “Nu se stă în frig. Nu este apă caldă!”

DISTRIBUIȚI

Duminică, 6 februarie, prefectul județului Timiș, Mihai Ritivoiu, a făcut un control la Clinica de Neuropsihiatrie Infantilă a Spitalului de Copii Timişoara, după semnalele din presă că micuții pacienți  parinții și medicii stau în frig, în saloane.

În urma informațiilor din presă și a mai multor apeluri făcute de cetățeni în mediul online, prefectul Ritivoiu a convocat o echipă a Direcției de Sănătate Publică pentru a verifica situația la fața locului și pentru a se clarifica  dacă într-adevăr copiii stau în frig în saloane.

“Nu se stă în frig. E cald peste tot, am inspectat inclusiv magazia plină de pături. Pe de altă parte, nu este apă caldă. La etajul I curge apă rece, iar la etajul II nu curge deloc. Am lăsat măsură de control ca în cel mai scurt timp să fie rezolvată problema. Un boiler electric este soluția simplă și la îndemână.

Mâine dimineață voi solicita Direcției de Sănătate Publică să facă controale zilnice în toate spitalele, pentru verificarea temperaturii din saloane şi a existenței apei calde în băile unităților medicale”, a afirmat prefectul Mihai Ritivoiu în urma controlului.

“Totul până la frigul în spitale! Sănătatea și confortul pacienților sunt prioritare!”, a mai afirmat prefectul județului Timiș.

Comentarii

comentarii