Acasă Actualitate Prefectura cere cinci milioane de lei de la guvern, despăgubiri pentru opt...

Prefectura cere cinci milioane de lei de la guvern, despăgubiri pentru opt localități afectate de furtuna de la finalul lunii mai

DISTRIBUIȚI

Prefectura Județului Timiș a terminat evaluarea daunelor produse de furtuna de la finalul lunii mai. Vorbim de 5.088.788 de lei care vor fi ceruți guvernului pentru opt localități din județ: Cenei, Nădrag, Victor Vlad Delamarina, Sânpetru Mare, Uivar, Peciu Nou, Lovrin şi Sânmihaiu Român. Prefectul vorbea despre despăgubiri încă din urmă cu două săptămâni, valoarea finală a acestora fiind cu aproximativ 1.400 de lei mai mare decât cea estimată atunci.

„Cinci milioane de lei pagube. 5.088.788 lei este valoarea daunelor evaluate in Comitetul Județean pentru Situații de Urgență ca urmare a celui de-al doilea val de furtuni, care a lovit Timişul în 25-26 mai. Vom solicita Guvernului alocarea resurselor financiare şi despăgubirea localitatilor Cenei, Nădrag, Victor Vlad Delamarina, Sânpetru Mare, Uivar, Peciu Nou, Lovrin şi Sânmihaiu Român”, anunță prefectul Mihai Ritivoiu pe pagina sa de Facebook.

Comentarii

comentarii