Acasă Actualitate Premianții de la Rotary Cetate Timișoara

Premianții de la Rotary Cetate Timișoara

DISTRIBUIȚI

Andreea Lutz, președinta în exercițiu a clubului Rotary Cetate Timișoara, a oferit trofee importante cu ocazia Balului Anual 2022, o recunoaștere oferită cu suflet, cu emoție și cu gratitudine.

“Fiecare membru al clubului este important și relevant, iar împreună suntem o echipă redutabilă și o mare familie. Sunt totuși printre noi și oameni care merită mulțumiri speciale pentru ceva în plus adus prin munca, energia și implicarea lor”, spune Andreea Lutz.

Iată premianții: MIRCEA STOIAN -Rotarian of the Year- în semn de recunoaștere a interesului, activității și contribuției la proiectele și obiectivele RCT.

HORAȚIU RADA & DORU COPTIL -Senior Active Award- pentru servicii remarcabile aduse RCT și pentru cei 25 de ani de existență neîntreruptă a Cons Electrificarea Instal

DAN PINTILIE -Exceptional Service Award- pentru Rotarian-ul a cărui activitate a trecut dincolo de chemarea datoriei de membru al RCT.

DAN ILIESCU -Award of Excellence- pentru contribuțiile generoase și susținerea idealurilor RCT.

DORIN DINU -Leadership for Young Generation Award- pentru activitatea de mentorat și de ambasador al Interact și Rotaract.

AMALIA MATEI -Window to the World Award- pentru servicii excepționale și pentru promovarea imaginii și a proiectelor RCTimișoara.

Felicitări tuturor!

 

Comentarii

comentarii