Acasă Cultura Premieră! Castel Nikolici Events: Jazz & Wine cu Bucharest Jazz Orchestra, la...

Premieră! Castel Nikolici Events: Jazz & Wine cu Bucharest Jazz Orchestra, la 30 minute de Timișoara

DISTRIBUIȚI

Prima ediție de Castel Nikolici Events: Jazz & Wine va avea loc, în data dr  24 septembrie, cu Bucharest Jazz Orchestra,  alături de Alice Francis.

Bănățenii vor petrece o seară de neuitat în curtea din față a Castelului Nikolici din Rudna (dacă plouă, înauntru) județul Timiș, pe 24 septembrie.

“Bucurați-vă de sunetul impresionant al Secțiunii de suflatori a Orchestrei de Jazz din București, conduse de excepționala Simona Strungaru, alături de cântăreața de renume mondial Neo-Swing Alice Francis și trupa ei.

Muzicienii se reunesc exclusiv pentru un concert complet la Castel Nikolici Rudna. Va fi un amestec de muzică Swing și Jazz completat de elemente moderne, Old School îl întâlnește pe Ableton Live. Vor cânta melodii de pe noul album Club Noir, a lui Alice Francis, precum și de pe Electric Shock și St. James Ballroom.

Intrarea este deschisă de la ora 17.00.

Veți fi întâmpinat cu o băutură și veți avea șansa de a descoperi locatia, înainte de începerea concertului. Vor fi două reprize de muzică a cate 45 de minute fiecare, iar în pauza de 30 de minute te vei putea delecta gustativ cu mâncare și băutură la bar.

 

 

Comentarii

comentarii