Acasă Actualitate Premieră medicală națională la Timișoara. Intervenție de 30 de minute, fără anestezie,...

Premieră medicală națională la Timișoara. Intervenție de 30 de minute, fără anestezie, asupra unei paciente cu insuficiență venoasă

1697
DISTRIBUIȚI
SONY DSC

La Spitalul Județean din Timișoara a fost efectuată o intervenție în premieră națională. Doctorii au efectuat o intervenție asupra unei paciente de 40 de ani, care suferea de boală varicoasă. Nu a fost nevoie de anestezie și nici de mult timp. 30 de minute au fost de ajuns…

Prin această intervenție, ,,Vena Seal”, pacientului îi sunt tratate venele cu probleme în 30 de minute, cât o pauză de prânz. Pe parcursul intervenției pacientei i s-a polimerizat vena varicoasă cu un adeziv special, fără a i se administra anestezie. Intervenția a fost realizată unei paciente de 40 de ani, care suferea de insuficiență venosă.

Intervenția a fost efectuată de echipa medicală condusă de prof. dr. Sorin Olariu, șeful Secției Chirurgie Generală I de la Spitalul Județean Timișoara.

Procedura în premieră națională înlocuiește o intervenție chirurgicală clasică care presupune anestezie, incizie și spitalizare postoperatorie.

Comentarii

comentarii