Acasă Actualitate Premierul Cîțu: gafa monumentală. Demiterea fostului deținut politic Bjoza

Premierul Cîțu: gafa monumentală. Demiterea fostului deținut politic Bjoza

1432
DISTRIBUIȚI

Este revoltător: guvernul de dreapta, condus de Florin Cîțu, omul tahilalic al PNL-ului, a îndrăznit să atingă ultimul grup sfânt al României: Asociația Deținuților Politici, reprezentată în Guvernul României de către domnul Octav Bjoza, președintele asociației. Cu mâna lungă a Securității sau cu ”arta manipulării” celei mai perverse, coordonată prin tehnici aparent subtile de către perverșii din jurul său (sau poate chiar îi aparține această idee draconică), Florin Cîțu a îndrăznit să atingă cea mai sensibilă coardă a acestui popor. A cutezat să se atingă de memoria luptei anticomuniste. A decis, sărmanul de el, că poate să facă asta. Toată presa manifestă revolta împotriva gestului său lipsit de compasiunea binemeritată pentru un om care a suferit în închisorile comuniste, care, Doamne, ne ajută, este în viață, și care a cerut să se revizuiască legea care dădea recompensații foștilor luptători și familiilor lor, atunci când fostul deținut a plecat spre Cer.

Domnul Octav Bjoza urma să scoată lista numelor ticăloșilor care au adus comunismul în România, o listă cu foarte puține nume românești. Urma să deconspire manipularea! Ce o să-i facă domnului Bjoza? Ce fac rușii de la putere celor ce se opun?

Rușine infinită pe capul lui Florin Cîțu, omul cu afecțiunea tahilalică în prim plan, omul cu părul ”manipulat” după modelul complexaților, omul fără milă și admirație pentru lupta anticomunistă.

Dacă aș fi în fața lui, i-aș spune așa: ”Florin Cîțu, gata, m-am prins! Nu o sa fii președintele PNL!”

Comentarii

comentarii