Acasă Politica Premierul României crede în continuare în alianța cu USR. Să nominalizeze un...

Premierul României crede în continuare în alianța cu USR. Să nominalizeze un nou ministru!

368
DISTRIBUIȚI

Coaliția PNL – USR PLUS –  UDMR poate merge mai departe, spune premierul Florin Cîțu. El propune și o soluție simplă, ”colegii” de la USR să propună un nou candidat la funcția de ministru al Justiției.

”Eu în continuare spun că soluția pentru a ieși din această situație este simplă: nominalizarea unui nou ministru al Justiției. În continuare suntem pregătiți să stăm la masă, să discutăm, să mergem mai departe pentru că România are nevoie de o guvernare. Pe mine mă întristează să văd USR-ul lângă un partid extremist. (…) Eu cred că soluția pentru România astăzi este doar această coaliție: PNL – USR – UDMR. Nu există altă variantă, decât această coaliție”, a declarat, la Timișoara, Florin Cîțu.

Mulți dintre pliticienii de la USR PLUS l-au acuzat pe Cîțu că l-a demis pe Stelian Ion în urma unui impuls de moment, la nervi. Cel acuzat nu e de acord cu această afirmație.

„Decizia e luată în urma unei evaluări, în urma unei consultări cu liderii politici. Responsabilitatea este prea mare pentru a lua decizii la nervi, toate lucrurile se fac în urma unor analize. Până la urmă, luăm o astfel de decizie pentru a debloca actul de guvernare sau pentru a salva actul de guvernare. De fiecare dată am spus că voi lua o decizie pentru interesul guvernării”, a mai subliniat Florin Cîțu.

 

Comentarii

comentarii