Acasă Administraţie Premierul Sorin Grindeanu: ”Sunt dispus să fac tot ce ţine de mine...

Premierul Sorin Grindeanu: ”Sunt dispus să fac tot ce ţine de mine pentru ca vaporaşele să circule pe Bega”

312
DISTRIBUIȚI

vaporetto 8Timişorenii se laudă că au vaporaşe, turiştii vin, dar nu le văd, vacanţa şi concediile se apropie, copiii îşi doresc drumeţii pe Bega, dar şansele nu se întrevăd. În schimb, se aruncă cu orgolii. Am înţeles faptul că primarul Nicolae Robu a acceptat „la pachet” proiectul european de refacere şi modernizare a falezelor Canalului Bega, de 6 milioane de euro nerambursabili, cu acela al cumpărării a 7 vaporete din bani de la bugetul local, dar nu înţelegem de ce trebuie să se împotmolească vaporaşele în orgolii.
Dacă pentru crearea Autorităţii de Administrare a Canalului navigabil Bega, pentru că primăria nu are voie să o creeze, trebuie ca Primăria Timişoara trebuie să scrie un document prin care să solicite explicit acest lucru Guvernului, să o facă fără a considera că este o „înfrângere”. Pentru binele Timişoarei, e bine să se acţioneze împreună, indiferent de culoarea politică.
Premierul Sorin Grindeanu a declarat sâmbătă, la Timişoara, în acest sens: „Sunt dispus să fac tot ceea ce ţine de mine ca să circule vaporaşele pe Bega, dacă se ţine cont de toate acele prevederi de siguranţă, fac tot ce pot să-l ajut pe domnul primar Robu”.
Vorba lui Caragiale, „păi dacă-i aşa, atunci a zis bine omul”. Premierul a mai punctat că a cerut şefilor administraţiilor locale şi judeţene din întreaga ţară, unde sunt culori politice diferite, să colaboreze pentru binele comunităţilor locale. La noi, aceşti şefi sunt Călin Dobra şi Nicolae Robu, cărora premierul susţine că le-a cerut acelaşi lucru.

Comentarii

comentarii