Acas─â Actualitate Premii importante pentru cei 40 de elevi care au participat la Zero...

Premii importante pentru cei 40 de elevi care au participat la Zero Robotics

803
DISTRIBUIȚI

Pentru a se dezvolta armonios ╚Öi pentru a fi creativ orice om are nevoie  s─â fac─â mi╚Öcare. A face sport este, p├ón─â la urm─â, o condi╚Ťie f─âr─â de care nu putem vorbi de o nou─â genera╚Ťie pozitiv─â. ├Än acest context, ╚Öi ca surpriz─â de Ziua ├Ändr─âgosti╚Ťilor, Smartfit Studio au decis s─â premieze elevii timi╚Öoreni care au participat la concursul Zero Robotics ce a avut loc ├«n luna ianuarie ├«n Statele Unite, la NASA. Din Timi╚Öoara au participat la cel mai important concurs de robo╚Ťi patru echipe de liceeni, ├«n total 40 de tineri. Una dintre echipe a reu╚Öit s─â plece peste ocean beneficiind, de asemenea, de sprijinul Smartfit Studio, care a pl─âtit o parte din cheltuieli. Fiecare din cei 40 de elevi va primi c├óte un abonament anual Welness.

ÔÇŁMens sana in corpore sano – Minte s─ân─âtoas─â ├«n corp s─ân─âtos – formula lui Iuvenal a devenit deviza educa╚Ťiei fizice, iar pentru noi reprezint─â un mod de via╚Ť─â. Smartfit Studio se implic─â activ ├«n via╚Ťa comunit─â╚Ťii sprijinind practicarea sportului ╚Öi dezvoltarea s─ân─âtoas─â. Consider─âm c─â este absolut important ca tinerii, ╚Öi nu numai ei, s─â fac─â sport, mi╚Öcare, s─â fie ei ├«n╚Öi╚Öi un exemplu ╚Öi pentru alte genera╚ŤiiÔÇŁ, a declarat Cosmin ╚śorban, manager general Smartfit Studio

Premiile acordate de Stmartfit Studio constau ├«n abonamente anuale Welness la cele trei s─âli de sport din ora╚Öul de pe Bega, ╚Öi sunt acordate  ├«n cadrul primei edi╚Ťii a Galei Educa╚Ťiei Informale ├«n ╚śtiin╚Ťe ╚Öi Tehnologii Spa╚Ťiale, eveniment organizat joi de Universitatea Politehnica din Timi╚Öoara.

Comentarii

comentarii