Acasă Actualitate Premiile Beta 2024 Timișoara, pentru România, Ungaria și Serbia

Premiile Beta 2024 Timișoara, pentru România, Ungaria și Serbia

DISTRIBUIȚI

Premiile Beta 2024! Au fost deschise înscrierile pentru Premiile Beta 2024 Timișoara pentru România, Ungaria și Serbia.

Premiile Beta susțin și promovează arhitectura de calitate, fiind concepute ca o interfață de relaționare atât în cadrul profesiei, cât și între profesie și mediul socio-cultural în care aceasta activează.

După 10 ani, Premiile Beta au crescut și au ajuns să aibă un impact dincolo de orașul în care au fost inițiate, așa că ne-am gândit că este o ocazie excelentă pentru a-i recompensa pe cei care contribuie la crearea unei arhitecturi de calitate în Euroregiune.

Din acest motiv, Premiile Beta sunt deschise rezidenților și absolvenților de pe întreg teritoriul României, Ungariei și Serbiei, pentru proiecte realizate în ultimii doi ani.

Căutăm arhitecți, urbaniști, peisagiști, scenografi, artiști de lumină, absolvenți de arhitectură / arhitectură de interior / urbanism / arte vizuale / design, ingineri, administrații publice, ONG-uri, sociologi, psihologi, critici, teoreticieni, filosofi și pe toți cei care doresc să împărtășească proiectele și contribuția lor la mediul construit cu publicul larg.

 

Categorii

Candidații pot înscrie lucrări realizate în ultimii doi ani (proiecte / propuneri / proiecte finalizate care interpretează rolul arhitecturii, inclusiv texte sau fotografii care abordează tema generală a bienalei – cover me softly, în următoarele categorii și subcategorii:

Spațiu construit – Rezidențial / Nerezidențial

Spațiu interior – Design interior / Design temporar

Spațiu public – Proiectare urbană / Studii urbane / Instalații temporare

Descrieri complete ale categoriilor, regulamentul și ghidul de aplicare pe noul site betacity.eu.

Juriul este internațional al Premiilor Beta 2024, care nu numai că va juriza proiectele, dar va fi prezent la Timișoara în cadrul Beta 2024 pentru Conferințele Juriului (18-19.10) și Ceremonia de premiere (19.10).

 

Comentarii

comentarii