Acasă Actualitate Premiile Mentor 2022, la Timișoara

Premiile Mentor 2022, la Timișoara

DISTRIBUIȚI

La Centrul Reformat Noul Mileniu, Splaiul Morarilor, nr. 1B, Timișoara, va avea loc decernarea Premiile Mentor 2022. Astfel, din 2010, se premiază anual zece antrenori și profesori care au descoperit tineri talentați și au avut grijă de ei la începutul carierei lor, premiul constând dintr-un trofeu realizat de apreciatul artist Ioan Nemțoi, și o sumă în valoare de 8.000 de lei.

În cadrul evenimentului din 26 aprilie 2023, de la ora 18.00, vor fi prezenți premianții ediției 2022, vor fi proiectate clipurile-portret realizate cu ei și vor fi decernate premiile. La festivitate va fi prezentă Camelia Ene, CEO și country chairman al MOL România. Invitatul de onoare a evenimentului este Ioan Holender, cel mai longeviv director al Operei de Stat din Viena. Amfitrioana Galei va fi Roxana Morun, jurnalistă la TVR Timișoara.

Lista premianților se va publica în ziua decernării premiilor.

La edițiile precedente, din Timiș au fost premiați:

2020 – Ion Bădescu, antrenor de înot – https://bit.ly/3ysa8az

2018 – Sandu Golcea, profesor de fizică – https://bit.ly/3M3N9f4

2015 – Ghiață Maria, antrenor emerit canotaj – https://bit.ly/3V57K4E

2015 – Păcurar Mária, profesor de matematică – https://bit.ly/3RHJ2Eq

2014 – Ligia Jicman, antrenor șah – https://bit.ly/3eeLKn4

2012 – Fernbach Ioan, profesor de vioară – https://bit.ly/3SYQoo0

2010 – Maria Cleșiu, profesor de vioară – https://bit.ly/3C2zA8I

”Dorim să atragem atenția opiniei publice și să stimulăm respectul față de acei profesori, antrenori, mentori care au descoperit și au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii pași, al căror devotament și entuziasm au contribuit esențial la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor lor. Îi căutăm pe acei profesori, antrenori, mentori care au reușit și reușesc să stimuleze copii talentați, care îi pregătesc pentru a face față competițiilor, care caută în permanență posibilitățile lor de dezvoltare. Îi căutăm pe acei profesori, antrenori, mentori a căror excelență educativă a condus generații întregi spre succes, a căror activitate însă a rămas în umbră, fără recompense morale sau materiale. Programul este organizat de Fundația Pentru Comunitate, sponsorul principal fiind MOL România”, spune András Imre, director executiv. Detalii: https://pentrucomunitate.ro/mentor

 

Comentarii

comentarii