Acasă Actualitate Premiile Societății Timișoara: Șefa DNA Laura Codruța Kovesi – la Timișoara: „Încercăm...

Premiile Societății Timișoara: Șefa DNA Laura Codruța Kovesi – la Timișoara: „Încercăm și continuăm să ne facem treaba cât mai bine în fiecare zi”

2115
DISTRIBUIȚI

Laura Codruța Kovesi, șefa DNA, se află la Timișoara, unde va primi premiul Speranța, din partea Societății Timișoara. Koveși va primi premiul „Speranţa” pe anul 2017. Acesta este acordat Direcției Naționale Anticorupție.

Premiul „Alexandra Indrieş” îi este acordat scriitorului și jurnalistului Radu Vancu, premiul pentru jurnalism civic „Oscar Berger” îi este fost acordat jurnalistului Liviu Avram, iar premiul „Ion Monoran” îi este acordat istoricului și cercetătorul Mădălin Hodor.

Premiul „Secera și ciocanul” va fi acordat în lipsă lui Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu.

Procurorul șef al DNA la Timișoara: „Încercăm și continuăm să ne facem treaba cât mai bine în fiecare zi”

„Vă mulțumim pentru acest premiu, suntem onorați că îl primim și îl primim cu recunoștință. Am acceptat să particip la înmânare în primul rând din respectul pentru Societatea Timișoara. Întotdeauna a fost consecventă în a promova și apăra valorile democratice și statul de drept. Ceea ce apreciez împreună cu colegii mei este consecvența cu care au promovat și apărat «lupta, procopseala și resemnarea celor care au renunțat să mai spere în adevăr și cinste». Și noi, ca procurori, avem aceeași datorie, de a respecta și de a căuta adevărul, de a ne face datoria respectând legea, de a fi cinstiți și onești în tot ceea ce facem. Vom continua să facem acest lucru și pe viitor. Sper, împreună cu colegii mei, ca procurorii să rămână independenți. Sper să avem în continuare legi pe care să le putem folosi cât mai bine. Încercăm și continuăm să ne facem treaba cât mai bine în fiecare zi. Sper că orice moment dificil pe care îl va traversa instituția noastră, prin unitate și cu speranță, să-l depășim”, a spus Kovesi la Timișoara.

Comentarii

comentarii