Acasă Cultura Premiu de Excelenţă pentru filmul “Între chin şi amin”, la IndieFEST

Premiu de Excelenţă pentru filmul “Între chin şi amin”, la IndieFEST

DISTRIBUIȚI

Filmul “Între chin şi amin”, regizat şi realizat de Toma Enache, a primit Premiul de Excelenţă la prestigioasa competiţie internaţională The IndieFEST, fiind distins cu “Award of Excellence Special Mention: Film Feature”.

Premiul deschide calea spre scena Oscarurilor, unele dintre peliculele premiate la IndieFEST având acest destin.

“Câştigarea unui premiu la The IndieFest este ceva de care dumneavoastră şi întreaga echipă puteţi fi foarte mândri. Juriul nostru îşi bazează deciziile pe calitatea, creativitatea şi aspectele tehnice ale fiecărei părţi din film. Premiul reflectă în mod obiectiv orele fără sfârşit pe care dumneavoastră şi echipa dumneavoastră le-au petrecut pentru a crea o producţie cu adevărat deosebită. Felicitări pentru realizarea dumneavoastră”, au transmis organizatorii competiţiei în mesajul adresat lui Toma Enache.

La rândul său, Toma Enache a apreciat că acesta este cel mai important premiu de până acum.

“Sunt fericit că munca pe care am depus-o împreună cu întreaga echipă este recunoscută la nivel internaţional şi sper că ororile din închisorile comuniste vor fi mai bine înţelese, pentru a nu se mai repeta niciodată”, spune Toma Enache, care va primi şu un trofeu, o statuetă placată cu aur de 24 de carate, realizată de aceeaşi companie care produce statuetele pentru premiile Oscar şi Emmy.

Filmul este nominalizat la Londra pentru “Best Director for Foreign Language Film” pe 22 februarie, iar pe 23 februarie va avea loc o proiecţie specială pentru românii care locuiesc în capitala britanică.

Comentarii

comentarii