Acasă Actualitate Presa tehnico-științifică din Banat, în dezbatere la Uniunea Ziariștilor Profesioniști Timiș

Presa tehnico-științifică din Banat, în dezbatere la Uniunea Ziariștilor Profesioniști Timiș

DISTRIBUIȚI

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România Filiala Valeriu Braniște Timiș a organizat conferința „Poezia religioasă a lui Vasile Voiculescu, la 60 de ani de la înveșnicirea poetului”. Prezentarea revistei „Vip Seniorii” și a cărții „Repere maramureșene”, în 3 aprilie.

A prezentat pr. dr. Vasile Bugariu, parohia Birda. Moderator a fost Dumitru Buțoi, iar evenimentul a avut loc la sediul filialei UZPR Bastion.

În 10 aprilie, de la ora 12.00, va avea loc expunerea: „Presa tehnico-științifică din Banat. Revista de Tehnologii neconvenționale la 25 de ani de apariție neîntreruptă”. Prezintă prof. univ. Dumitru Mnerie, moderator Dumitru Buțoi.

În 12 aprilie, de la ora 10.00, în colaborare cu cenaclul literar „Seniorii” Timișoara, va fi organizat un medalion literar „Magda Isanos” „Viața Magdei Isanos” „Opera Magdei Isanos”, dar și un moment poetic: „Primăvara, pe aripi de cocori…”, prezintă Galina Cotelea și Constanța Sylvia Hârceagă, moderator Sylvia Hârceag. Manifestarea va avea loc tot la sediul filialei UZPR BASTION Timișoara.

Comentarii

comentarii