Acasă Actualitate Preşedinta Tribunalului Timiş, Adriana Stoicescu: ”O justiţie măreaţă îşi recunoaşte greşelile”

Preşedinta Tribunalului Timiş, Adriana Stoicescu: ”O justiţie măreaţă îşi recunoaşte greşelile”

804
DISTRIBUIȚI

Preşedinta Tribunalului Timiş, Adriana Stoicescu, afirmă, într-o postare pe pagina sa de facebook, de marţi 14.08.2018, că o justiţie cu adevărat măreaţă  este aceea care îşi recunoaşte greşelile.

“Dacă vom rata şi acest moment, vom rămâne la stadiul în care legile sunt făcute pentru o justiţie selectivă. Dacă vom rata şi acest moment, vom vorbi despre abuzuri şi vieţi distruse până când vom fi scuipaţi pe stradă şi nimeni, dar absolut nimeni nu va sări în apărarea noastră.

Dacă vom rămâne tăcuţi, ascunşi în birouri, dacă vom întoarce capul în altă parte, la fel ca până acum, vom asista neputincioşi la parada dosarelor penale pe numele magistraţilor cu adevărat independenţi şi incomozi, întocmite pe genunchi, la plângerea vreunui deţinut, supărat că a fost trimis după gratii.
Nu avem dreptul să stăm nepăsători în faţa celor 300 de dosare, aşa cum nu avem dreptul să ne prefacem că tot ce se spune este o invenţie, menită să ne discrediteze.

Corupţia nu o putem opri prin abuzuri; în acest mod dovedim că nu suntem departe de ei…

Când un procuror cu o carieră de 30 de ani este tratat 4 ani ca un potenţial infractor şi nimeni nu spune nimic, înseamnă că ne merităm soarta. Şi le transmitem marilor corupţi ai patriei că noi dormim, iar ei pot fura liniştiţi.”, arată Adriana Stoicescu.

Comentarii

comentarii