Acasă Actualitate Președintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, așteptat la Timișoara. “Potențialii turiști germani vor vedea...

Președintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, așteptat la Timișoara. “Potențialii turiști germani vor vedea că președintele lor e în vizită în Capitala Culturală Europeană”

DISTRIBUIȚI

Frank-Walter Steinmeier, președintele federal al Germaniei, vine în România, la invitația omologului său, Klaus Iohannis, iar programul cuprinde vizita în trei orașe: București, Sibiu și Timișoara.

“Urmează să primim vizita președintelui Frank-Walter Steinmeier și la Timișoara. Va merge la București și la Sibiu, dar și la Timișoara, un lucru neobișnuit ca președintele să facă trei opriri într-o țară. Mă bucur că a acceptat invitația care i-a fost făcută și de noi, și de municipalitate, de diplomația germană, deci toată lumea s-a implicat. E o vizită importantă pentru țara noastră. Și e un eveniment relevant și pentru Germania, în sensul că potențiali turiști germani vor vedea că președintele lor e în vizită în Capitala Culturală Europeană”, a spus deputatul minorității germane, Ovidiu Ganț.

Președintele Germaniei va veni la Timișoara în 25 mai, și va vizita și Cazarma U, unde se află în desfășurare proiectul “DUPĂ sculptură/sculptură DUPĂ”, care include expoziții cu peste 70 de artiști.

Comentarii

comentarii