Acasă Politica Președintele interimar al PMP Timiș cere ca primarii din partidul său „să...

Președintele interimar al PMP Timiș cere ca primarii din partidul său „să fie tratați cu respect”

DISTRIBUIȚI

Președintele interimar al PMP Timiș, Nelu Balas, spune că partidul său intră în „revigorare”. Tot acesta îi cere guvernului ca „primarii din Partidul Mișcarea Populară să fie tratați cu respect”. Problema ar fi legată de felul în care se împart fondurile la nivel național.

„Zona de responsabilitate este județul Timiș și regiunea nord-vest. Pe această cale vă comunic că Partidul Mișcarea Populară a intrat într-un plan de revigorare. În altă ordine de idei, aș vrea să fac apel la Guvern ca primarii din Partidul Mișcarea Populară să fie tratați cu respect. Respectându-i pe primari vor fi respectate comunitățile pe care aceștia le reprezintă. În acest sens rog administrațiile publice județene și Guvernul României ca atunci când fac alocări de fonduri să se gândească la localități și nu la anumite colaborări politice. Să dea dovadă de echilibru, echidistanță și de respect față de români”, spune Balas.

Conducerea PMP Timiș mai anunță că, în acest weekend, Cristian Diaconescu va fi prezent în Timiș, aici urmând a fi organizat și Consiliul Național Executiv al PMP.

Ar fi de menționat că, la alegerile locale din 2020, PMP a câștigat patru primării în Timiș: Bucovăț, Giarmata, Săcălaz și Uivar. În cazul Săcălazului, primarul Viorel Nicu a ieșit adesea în prim-plan, însă nu neapărat datorită proiectelor înaintate de el, ci din prisma felului în care tratează opoziția. Recent, acesta a încercat să elimine din Consiliul Local mai mulți consilieri locali USR, PSD, PNL și ALDE, însă instanțele de judecată au arătat că primarul a acționat ilegal.

Comentarii

comentarii