Acasă Actualitate Preşedintele Universităţii Vasile Goldiş, profesorul Aurel Ardelean, a fost dus cu elicopterul...

Preşedintele Universităţii Vasile Goldiş, profesorul Aurel Ardelean, a fost dus cu elicopterul la Spitalul Fundeni, în Bucureşti

DISTRIBUIȚI

elicopter smurd 4aProf.univ.dr. Aurel Ardelean a fost internat la secţia de Hematologie a Institutului Clinic Fundeni. Tot ce se ştie oficial deocamdată este că preşedintele Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” se află sub supravegherea doctorului Bogdan Ionescu.

Fostul rector al Universităţii Vasile Goldiş, actual preşedinte al instituţiei de învăţământ, profesorul Aurel Ardelean, a fost internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, acuzând probleme grave de sănătate. În urma investigaţiilor şi din cauza stării în care se află profesorul, stare care nu s-a ameliorat deloc, medicii arădeni au decis luni să-l trimită la spital în Bucureşti. Astfel, luni după-amiază, elicopterul SMURD l-a preluat pe preşedintele UVVG Arad, însă a fost nevoit să aterizeze la Sibiu. Ulterior, datorită unor condiţii meteo optime, elicopterul si-a reluat zborul, astfel că la această oră Aurel Ardelean este internat la Spitalul Fundeni. (sursa: specialarad)

Comentarii

comentarii