Acasă Eveniment Prima captură din 2020 a polițiștilor de frontieră cărășeni: peste 1.000 de...

Prima captură din 2020 a polițiștilor de frontieră cărășeni: peste 1.000 de pachete cu ţigări de contrabandă

DISTRIBUIȚI

În data de 4 ianuarie, în jurul orei 20.15, poliţiştii de frontieră din Socol, judeţul Caraş-Severin, au depistat, în cadrul unei acțiuni de combatere a contrabandei,o persoană care transporta 1.100 de pachete de țigări. Acțiunea s-a desfășurat în apropierea localităţii de frontieră Zlatiţa, fiind oprit un bărbat care transporta două colete voluminoase.

La sediu,s-a stabilit că cel în cauză este un cetăţean român, în vârstă de 37 ani, domiciliat pe raza județului Caraș-Severin. „În bagajul pe care îl transporta, poliţiştii de frontieră au descoperit cantitatea de 1100 de pachete cu ţigări, de proveniență Duty Free, pe care bărbatul a declarat că le-a ridicat de lângă linia de frontieră şi intenţiona să le comercializeze pe piaţa neagră din România”, transmit reprezentanții Poliției de frontieră.

Țigările, în valoare de aproximativ 13.000 de lei, au fost confiscate iar bărbatul va fi cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. Polițiștii de frontieră dau asigurări că la finalizarea anchetei vor luate măsurile legale care se impun.

Comentarii

comentarii