Acasă Actualitate Prima donație de la Fundația Laurențiu Ciucur Timișoara pentru Asociația Dr. Victor...

Prima donație de la Fundația Laurențiu Ciucur Timișoara pentru Asociația Dr. Victor Babeș: 35.000 de euro

929
DISTRIBUIȚI

Fundația Laurențiu Ciucur Timișoara a făcut marți, 28 aprilie, primul ordin de plată, după ce au fost decontați primii bani strânși de la companiile de telefonie mobilă.

Primii bani adunați în urma campaniei de donații la nr. de sms 8841 au intrat marți în contul Asociației Doctor Victor Babeș Timișoara, 173.000 lei (cca 35.000 euro).

Reamintim faptul că în 23 martie a fost lansată campania în mediul virtual. Fiecare persoană dornică să ajute principala unitate medicală din vestul României care tratează cazurile de coronavirus a putut să plătească 2 euro prin sms la 8841, cu textul DONATIE, în rețelele de telefonie Vodafone, Orange, Telekom sau Digi.

Campania de donare este deschisă în continuare, iar toți banii care vor mai intra în contul Fundației Laurențiu Ciucur vor fi folosiți de catre Spitalul Doctor Victor Babeș Timișoara pentru dotări cu echipamente, materiale de igienă și protecție și programe de eficientizare a luptei împotriva acestui virus – a explicat Zaharia Ciucur, președintele Fundației Laurențiu Ciucur.

Comentarii

comentarii