Acasă Actualitate Prima înfrângere a lui Nicolae Robu pe Facebook. ”Viniturile” sunt mai active...

Prima înfrângere a lui Nicolae Robu pe Facebook. ”Viniturile” sunt mai active decât timișorenii pe pagina primarului

1506
DISTRIBUIȚI

Este vorba despre sondajele lansate de primarul Nicolae Robu pentru a testa opinia timişorenilor legat de “viniturile” din sudul ţării, care nu se integrează spiritului Timişoarei, dar ocupă locurile de parcare amenajate între blocuri, în timp ce timişorenii neaoşi nu mai au unde să-şi parcheze maşinile când ajung acasă. La sondajul prin care repondenţii erau întrebaţi dacă sunt de acord ca proprietarii maşinilor care nu au număr de TM să nu aibă voie să parcheze între blocuri au răspuns circa 11.000 de persoane, cu scorul de 51% pentru ca “viniturile” să nu plătească pentru acele locuri de parcare.

Cel de-al doilea sondaj conţinea întrebarea: “Vi se pare corectă exigenţa mea ca noii cetăţeni ai Timişoarei să aibă nu numai de facto, ci şi scriptic domiciliul în Timişoara?” a fost cotat cu 56% împotrivă.

Deşi înfrânt în sondaje, primarul nu a renunţat să le ceară celor din alte judeţe să respecte spiritul Timişoarei şi să nu mai comenteze că dacă ei nu ar fi venit în Timişoara, capitala Banatului ar duce-o rău.

 

Comentarii

comentarii