Acasă Actualitate Prima zi a Timișoarei 2021 a fost memorabilă

Prima zi a Timișoarei 2021 a fost memorabilă

274
DISTRIBUIȚI

Prima zi a Timișoarei 2021 a fost memorabilă, duminică 1 august. Mai întâi, au fost prezentate 44 de lucrări de artă ale Asociației Romul Ladea, în curtea bisericii din Piața Sinaia, în Iosefin.

Ceva mai târziu, a urmat vernisajul care a inaugurat Galeria Rotonda, a Casei de Cultură Timișoara, care de acum va fi integrată în contextul cultural timișorean, cu expoziții spectaculoase.

A fost prezentată și povestea cartierului Iosefin, la turul ghidat de Breasla Ghizilor și cea a Timișoarei, rostită, pe Podul de fier, de studenți voluntari de la Timișul. Aceiași studenți care la toate evenimentele Casei de Cultură sar în ajutor, ca să amintească celor din jur că un ansamblu – fie el coral, de dansuri – ar trebui să fie un model social și înseamnă „împreună, în armonie”.

Seara minunată s-a desfășurat alături de Beck Corlan, The TM Groove și Cargo… și, între ele, băieții de la echipele timișorene de handbal și rugby au reamintit celor prezenți ce înseamnă spiritul Timișoarei, cel pe care avem mare nevoie să ni-l reamintim.

”Ne vedem azi, cu Cosmin Rafael Balean Band și Ansamblul Timișul. Musai să fiți cu noi! Deseară, la 19:30, ne revedem, la spectacolul Ansamblului Timișul și al lui Cosmin Rafael Bălean”, este mesajul organizatorilor.

Comentarii

comentarii