Acasă Politica Primar PSD din Jebel, Timiș ”Liviu Dragnea trebuie să plece de la...

Primar PSD din Jebel, Timiș ”Liviu Dragnea trebuie să plece de la conducerea partidului şi a ţării”

2927
DISTRIBUIȚI

Sabin Bociu, primarul social-democrat din comuna Jebel, judeţul Timiş, spune că trăiește cu speranţa că PSD va realiza că Liviu Dragnea trebuie să plece de la conducerea partidului şi a ţării. Mai mult, Bociu, care de 20 de ani este membru PSD, spune că nu se alatură “grupului de sinucigaşi politici” din Comiteul Executiv Naţional al partidului care şi-au arătat susţinerea faţă de Dragnea.

“<Prefer să deranjez cu adevărul decât să fac pe plac cu linguşiri!> (Seneca). Sunt membru al Partidului Social-Democrat de 20 de ani, cred în valorile stângii, dar nu mă alătur grupului de sinucigaşi politici şi dezavuez deciziile CExN! Trăiesc cu speranţa că sunt mulţi colegi ce gândesc la fel ca mine şi că PSD va realiza că Liviu Dragnea trebuie să plece de la conducerea partidului şi a ţării, iar PSD, în plenitudinea sa, să se apropie din nou de idealurile românilor”, a scris Bociu pe Facebook.

Sabin Bociu este primar la Jebel din 2012.Reacţia lui Sabin Bociu vine după ce în urmă cu o zi PSD Timiş anunţa că în şedinţa CEx judeţean s-a stabilit susţinerea actualei conduceri naţionale a partidului şi continuarea implementării programului de guvernare.

Adrian Negoiţă, secretarul executiv al PSD Timiş şi consilierul personal al preşedintelui Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, îi răspunde primarului tot pe Facebook, amintind despre o vizită făcută de Liviu Dragnea la Jebel, în mai 2016.

“31.05.2016 – Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, vizitează comuna Jebel. Cu această ocazie primarul Sabin Bociu face următoarea declaraţie în faţa cetăţenilor din localitate: „Este o onoare pentru noi, pentru localitatea noastră, să avem alături o personalitate ca domnul Liviu Dragnea, care ne-a fost întotdeauna alături şi fiţi convinşi că ne va fi alături şi în continuare…”, a spus primarul comunei Jebel, Sabin Bociu. În calitate de secretar executiv al PSD Timiş am o întrebare retorică: când a minţit dl. Bociu, când era disperat să îl primească pe Liviu Dragnea în comună sau mai nou când s-a trezit năpădit de principii şi valori?”, a scris Negoiţă.

Sursa: news.ro

Comentarii

comentarii