Acasă Administraţie Primăria continuă cumpărarea de camere video, cu peste 1.500 de euro pe...

Primăria continuă cumpărarea de camere video, cu peste 1.500 de euro pe bucată

667
DISTRIBUIȚI

Primăria Timişoara continuă cumpărarea de camere video în cadrul proiectului “Monitorizarea video a canalului Bega şi a zonei centrale a municipiului Timişoara”, care prevede că până în anul 2021 se vor achiziţiona alte 22 de camere de supraveghere care să fie montate în municipiu, pentru prevenirea infracţionalităţii.

Potrivit site-ului Serviciului de achiziţii publice al primăriei (anexa 38), până în data de 19 august ar trebui semnat contractul de achiziţie directă, în valoare de 134.460 lei fără TVA, bani de la bugetul local.

În cadrul proiectului amintit, în valoare de circa 1,7 milioane de lei, ar trebui cumpărate şi montate 22 de camere video performante în zonele Canalului Bega şi centrală.

În Consiliul Local Timişoara au fost voci care au susţinut că preţul este prea mare, iar altele, care au afirmat că numărul de 22 de camere este prea mic şi nu poate garanta siguranţa şi buna monitorizare a zonei.

“Oraşul trebuie monitorizat în totalitate. Nu suntem noi în măsură să stabili preţurile. Nu intră în fişa postului de primar să cunoască şi să aprobe preţuri la achiziţii. Eventual putem spune care să fie plafonul”, spunea primarul Nicolae Robu, la finele anului 2018.

Comentarii

comentarii