Acasă Administraţie Primăria donează către cinci familii lemnul tăiat de Horticultura pe străzile din...

Primăria donează către cinci familii lemnul tăiat de Horticultura pe străzile din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Cinci familii aflate în evidența Direcției de Asistență Socială din Primăria Timișoara vor primi fiecare câte șase metri cubi de lemn, gratuit. Este vorba de lemnul rezultat în urma acțiunilor de toaletare realizate de societatea Horticultura pe străzile orașului

Lemnul rezultat din toaletarea arborilor din oraș urmează să fie donate unor familii cu

Donațiile sunt direcționate către beneficiarii înregistrați la Serviciul Beneficii Sociale. ”Starea acestor persoane este supusă unei monitorizări constante de către asistenții sociali, iar în urma analizei fiecărei situații, se identifică persoanele sau familiile cel mai grav afectate și care necesită cu prioritate sprijin urgent. În urma acordului de parteneriat dintre S.C. Horticultura S.A. și Direcția de Asistență Socială, materialul lemnos rezultat din tăierile de corecție a arborilor din zonele verzi aflate în administrarea S.C. Horticultura S.A. va fi oferit, donat și transportat la domiciliul beneficiarilor.”, a mai anunțat primăria.

”Această inițiativă reprezintă un exemplu elocvent de cum ne putem uni forțele pentru a face față provocărilor sociale. Parteneriatul dintre Primăria Timișoara Societatea Horticultura S.A. și Direcția de Asistență Socială demonstrează atât angajamentul față de mediu prin gestionarea sustenabilă a spațiilor verzi, cât și responsabilitatea socială în susținerea celor mai vulnerabili membri ai comunității noastre”, conform anunțului municipalității.

Comentarii

comentarii