Acasă Actualitate Primăria Giroc a început campania de dezinsecție în comună

Primăria Giroc a început campania de dezinsecție în comună

DISTRIBUIȚI

Primăria Giroc a început să desfășoare o amplă acțiune de dezinsecție în comună, în scopul combaterii țânțarilor, muștelor și altor insecte dăunătoare.
Activitățile ar trebui să aibă loc pe cale aeriană, dar și terestră, pentru a avea mai mare eficiență.
Miercuri, dezinsecția a avut loc prin mijloace terestre în scopul combaterii țânțarilor, muștelor și altor insecte dăunătoare.
Dan Vârtosu, viceprimarul cu funcție de primar, a spus că acțiunea de pulverizare aeriană se amână până la finalizarea activităților de pregătire aerienă din zona poligonului de tragere Chișoda. 
 
“În momentul în care primim acordul de zbor se va da startul acestei acțiuni.
Mulțumim pentru înțelegere!”, este mesajul lui Dan Vârtosu, care îi atenționează pe cetățeni să ia măsurile necesare pentru evitarea eventualelor incidente neplăcute.
 
“Vă rugăm să luați toate măsurile pentru prevenirea intoxicațiilor, să acordați o atenție mărită atunci când consumați fructe și legume pe care trebuie să le spălați pentru a evita orice incident neplăcut.
Apicultorii sunt rugați se ia măsurile necesare în vederea protejării albinelor. În caz de timp nefavorabil lucrările de dezinsecția se vor reprograma”, mai atenționează Dan Vârtosu.

Comentarii

comentarii