Acasă Actualitate Primăria Parța anunță cetățenii: “Containerul pentru deșeuri voluminoase este amplasat în parcarea...

Primăria Parța anunță cetățenii: “Containerul pentru deșeuri voluminoase este amplasat în parcarea de la biserici!”

DISTRIBUIȚI

 Primăria Parța a venit în sprijinul cetățenilor din localitate și le-a pregătit un loc special pentru deșeurile voluminoase!

“Containerul destinat strângerii deșeurilor voluminoase este amplasat în parcarea de la biserici!”, este mesajul Primăriei Parța.

Ce sunt deșeurile voluminoase? Retim a explicat:

 Acestea sunt deșeuri solide de mari dimensiuni (mobilier, obiecte de uz-casnic și sanitar, saltele, etc.), care nu pot fi preluate cu sistemele obișnuite de colectare a deșeurilor municipale, neasimilabile deșeurilor menajere.

Aceste tipuri de deșeuri vor fi preluate exclusiv în cadrul campaniilor trimestriale de colectare, care sunt anunțate explicit în mass-media, pe pagina oficială de Facebook și pe www.retim.ro la secțiunea Știri.

Colectarea acestor deșeuri se va face prin aportul voluntar al clienților în locațiile specificate în programul fiecărei campanii trimestriale.

Depozitarea deșeurilor voluminoase pe domeniul public este ilegală și se sancționează conform legislației în vigoare de către organele abilitate.

Preluare deșeuri voluminoase de la domiciliu

Persoanele fizice sau juridice care doresc să facă comanda pentru preluarea deşeurilor voluminoase de la o anumită adresă, trebuie să procedeze după cum urmează:

– realizarea unei comenzi online la adresa de email : radu.ungur@retim.ro sau gabriela.hanes@retim.ro ;

– plata contravalorii serviciului în AVANS, urmând ca RETIM să programeze preluarea deșeurilor voluminoase de la adresa menționată.

Tariful/ Item include serviciile de manipulare, ridicare, transport, neutralizare (inclusiv de la etaj, de la apartement) – valabil doar pentru municipiul Timișoara și zona periurbană.

Pentru a vă putea comunica o ofertă personalizată, va rugăm să precizați exact în comandă ce obiecte vor fi colectate – explică Retim.

Comentarii

comentarii