Acasă Administraţie Primăria Reșița a investit peste 81.600 lei în dotarea cabinetelor medicale din...

Primăria Reșița a investit peste 81.600 lei în dotarea cabinetelor medicale din școli

DISTRIBUIȚI

primaria resitaPrimăria Municipiului Reșița a investit, prin Direcția de Asistență Socială, în dotarea cabinetelor medicale din incintele unităților de învățământ.
La începutul acestei săptămâni, o echipă din cadrul primăriei, împreună cu viceprimarul Adrian Dacica, a continuat acest demers prin inaugurarea cabinetelor stomatologice din următoarele unități de învățământ: Școala Generală nr. 1, Colegiul Național Traian Lalescu, Liceul Mircea Eliade, Universitatea Eftimie Murgu. Cabinetele din aceste școli deservesc toți  elevii și studenții care iși desfășoară activitatea școlară în Municipiul Reșița. Valoarea totală a investiției este de 58.835,04 lei.

De asemenea, administrația locală are în vedere, în perioada imediat următoare, înființarea și dotarea unui cabinet școlar în cadrul Liceului Diaconovici Tietz. Primăria Municipiului Reșița face eforturi în a susține activitatea  medicală gratuită pentru elevi și studenți. În anul 2016, pentru toate cabinetele medicale școlare, s-a cheltuit suma de 22.785,52 lei din  bugetul local iar prin transfer de la Ministerul Sănătății – 61.087 lei. Este important de menționat faptul că activitatea medicală se desfășoară și pe durata vacanței, elevii beneficiind de consultații gratuite.

Comentarii

comentarii