Acasă Administraţie Primăria Reşiţa! Lucrări de salubrizare şi de reabilitare, în oraş

Primăria Reşiţa! Lucrări de salubrizare şi de reabilitare, în oraş

DISTRIBUIȚI

lucrari drumuriPrimăria Municipiului Reșița anunță cetățenii că operatorul de salubritate- SC Supercom SA – intenționează ca, în ziua de vineri, 1 aprilie 2016, să efectueze lucrări de salubrizare a căilor publice pe străzile Petru Maior şi Sportului (măturat mecanizat și spălarea carosabilului).
Pentru buna desfăşurare a acestor lucrări, în data de 1 aprilie 2016, între orele 09:00-13:00, va fi interzisă parcarea autovehiculelor pe străzile Petru Maior şi Sportului.
 Rugăm cetățenii care dețin locuri de parcare în zonele amintite să parcheze autovehiculul, în ziua şi în intervalul menționat anterior, în locurile de parcare din vecinătate.
Vă mulțumim pentru înțelegere, spune primar-viceprimar Ioan Crina.
De asemenea, în contextul desfășurării campaniei „Curăţenia de primăvară”, Primăria Municipiului Reşiţa continuă lucrările edilitare.
Începând de joi, 31 martie 2016, se realizează lucrări de reabilitare a parcării, situate în zona Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, care constau în:
– refacerea canalizării pluviale
– refacerea îmbrăcăminţii asfaltice prin aşternere de mixtură asfaltică.
Lucrările sunt executate de Direcţia pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local şi vor fi finalizate la sfârşitul săptămânii viitoare, în funcţie de condiţiile meteorologice.

Comentarii

comentarii