Acasă Sport Primăria Șag consolidează tradiția în sport și aduce în echipa SC Timișul...

Primăria Șag consolidează tradiția în sport și aduce în echipa SC Timișul Șag două personalități sportive

DISTRIBUIȚI

Investițiile Primăriei Șag în infrastructură sportivă trebuie susținute prin implicarea profesioniștilor. Sportul este folositor societății pentru că asigură exemple vii de performanță.

Astfel, Primăria Șag consolidează tradiția în sport prin aducerea la echipa SC Timișul Șag a două personalități sportive.

Noul antrenor principal, Srdjan Luchin, fost jucător de top al unor echipe fanion ale României și Banatului ( Steaua, Dinamo, CFR Cluj și Poli Timișoara, etc) și 11 selecții în Națională de Fotbal a României, se alătura eforturilor noastre pentru a construi un club cu care să ne mândrim și care să devină un reper pentru tinerii ce doresc să facă performanță sportivă.

Alături, în postura de consilier tehnic, vine și domnul Ciprian Urican, om cu o vastă experiență de-a lungul carierei profesioniste de peste 20 de ani. Antrenor Licență PRO UEFA, a studiat modul de operare al unor cluburi profesioniste de top cum sunt Ajax Amsterdam și FC Barcelona, transpunând-le practic în antrenamentele și activitatea cluburilor la care a activat la toate nivelele: de la copii și juniori până la seniori profesioniști.

Le urăm bun venit și succes! – este mesajul primarului comunei Șag, Flavius Alin Roșu.

 

Comentarii

comentarii