Acasă Actualitate Primăria Timișoara a renovat Clinica de Oncologie a Spitalului Municipal Timișoara cu...

Primăria Timișoara a renovat Clinica de Oncologie a Spitalului Municipal Timișoara cu 250.000 de lei

DISTRIBUIȚI

Municipaitatea timișoreană a anunțat finalizarea lucrărilor de renovare a Secției de Oncologie a Spitalului Clinic Municipal, situată pe strada Victor Babeș. Saloanele de tratament destinate pacienților au fost renovate și igienizate. Rețeaua de apă, care era veche și colmatată, precum și obiectele sanitare din băi, au fost înlocuite.

Deoarece clinica oferă servicii de spitalizare de zi, pe holurile de așteptare au fost montate scaune noi, iar un covor PVC nou a fost instalat. De asemenea, s-au efectuat reparații la sala de ședințe și la camera de gardă, aceasta pentru a îmbunătăți serviciile și pentru a instrui viitoarele generații de personal, spun reprezentanții primăriei.

Municipalitatea dorește să mențină în administrare respectiva clădire, care înainte a fost un internat pentru cazarea liceenilor, pentru încă 49 de ani, în acest sens urmând să fie înaintată consiliului local o propunere pentru vot.

În clădirea resprectivă a fost necesară montarea, în 2022, de calorifere electrice, investiția urmând crizei alimentării cu energie termică a orașului, din acel moment, când spitalele din oraș au fost nevoite să lase pacienții în frig.

Comentarii

comentarii